Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 09:24 odp
Jeżeli pytasz o oryginalnego pilota można dokupić czasem się opłaca ale nie zawsze .
Natomiast jeśli masz dokładany Alarm i pytasz o piloty do dokładanego alarmu to można ale nie wiem czy warto nowy najtańszy alarm z 2 pilotami i dwu letnią gwarancją kosztuje 100 złotych nie wiem czy piloty nie wyjdą ci drożej nie będę wspominał o tym że możesz mieć uszkodzoną centralkę i kupując piloty przepłacisz sprawę
zrób fotkę centralki z wierzchu ,od strony złącza i w środku płyta centralki może mam pilota to cię poratuje ale opłacisz sobie przesyłkę nawet powiem jak go zakodować .
_________________ HANS
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Paź 31, 2010 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli pytasz o oryginalnego pilota można dokupić czasem się opłaca ale nie zawsze .
Natomiast jeśli masz dokładany Alarm i pytasz o piloty do dokładanego alarmu to można ale nie wiem czy warto nowy najtańszy alarm z 2 pilotami i dwu letnią gwarancją kosztuje 100 złotych nie wiem czy piloty nie wyjdą ci drożej nie będę wspominał o tym że możesz mieć uszkodzoną centralkę i kupując piloty przepłacisz sprawę
zrób fotkę centralki zwieszchu ,od strony złącza i w środku płyta centralki może mam pilota to cię poratuje ale opłacisz sobie przesyłkę nawet powiem jak go zakodować .
Trochę nie tak przedstawiasz sprawę. Nowy alarm z dwoma pilotami w tej cenie to roku nie przeżyje i będzie po gwarancji bo piloty uszkodzone mechanicznie. Jeśli dajesz rady to też trzeba brać pod uwagę. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum