Witam serdecznie wszystkich klubowiczów i sympatyków marki Rover.
Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem R75 2.0 V6 , dość często przeglądałem forum , lecz dopiero teraz zdecydowałem się na zarejestrowanie.
Przed zakupem auta przeglądałem oferty na polskich i zagranicznych serwisach, nie mogłem się zdecydować jakie auto zakupić , w końcu trafiłem na R75, zakochałem się od pierwszego wejrzenia, i pomimo często negatywnych opinii jakich się naczytałem na temat tego modelu, postanowiłem, że muszę je mieć, i tak też się stało.
Przez cały okres użytkowania ( rok ) auto nie sprawiło mi żadnego problemu, lecz teraz zaczęły się schody, wyciek i luzy z przekładni kierowniczej na szczęście znalazłem warsztat który regeneruje przekładnie wraz z montażem i demontażem oraz ustawieniem zbieżności za 750 zł. moim zdaniem jest to niezbyt wygórowana cena jak za taki zabieg. do tego dochodzi wymiana przednich wahaczy. Lecz kupując rovera liczyłem się z tym, że auto nie będzie tanie w eksploatacji, i w żadnym wypadku nie mam zamiaru pozbywać się tego jakże pięknego samochodu.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.
Na dniach postaram się załączyć fotki mojego roverka.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 15:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum