Wysłany: Sro Lis 03, 2010 08:41 [R400] Jaki akumulator
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Dzień dobry forumowicze!!!
Nastał dzień, w którym trzeba kupić i zamontować mojemu Żabolkowi nowy akumulator, póki mrozów (odpukać) nie ma.
No i tu zwracam się do Was
JAKI?
Wiem, że min 45Ah, ale może jakieś sugestie co do firmy i innych parametrów??? będę dziś dzwonić po sklepach żeby zorientować się w cenach... zobaczę z czym to się je....
pozdrawiam roveroforumowiczów!!!
[ Dodano: Sro Lis 03, 2010 08:41 ]
widziałam zapytania o roverka 200 o akumulatory, a nie znalazłam nic o 400, mam nadzieję, że nie z gapiolstwa.
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Lis 25, 2010 16:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 08:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 11:32
Do benzynki wystarczy 50Ah. Może być bosh, centra czy dowolnej innej marki w zależności od zasobności portfela.
Osobiście niedawno kupiłem centrę futura 54Ah z 3 letnią gwarancją i assistance w pakiecie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum