Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Jak w temacie, jeżdzę freelanderem1,8 czyli silnik taki sam jak w rover 25, 45 mam problemy z silniczkiem krokowym potraktowanie go wd40 nie pomogło i nadal obroty wariują, chciałbym kupić NOWY! tylko gdzie się pytam to nie ma jak ktos ma jakiś dokładny link albo adres to prosze o pomoc, NIE WYSYŁAJCIe MNIE NA ALLEGRO bo tam nie ma ani jednego nowego a nie chce ryzykowac kupna drugiego zrąbanego i przy okazji jeszcze jedno
- przy listwie jest taki zawór przez który przepływa paliwo i do niego jest podane podciśnienie, jak ten zawór się fachowo nazywa bo w nim ponoć jest jakaś mębrana którą tez chciałbym wymienić bo troche dymi auto i ktoś mi powiedział że to też może być walnięte i mieć za dużą dawke paliwa
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Lis 25, 2010 15:57, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 20:48
jarzyna82 napisał/a:
Jak w temacie, jeżdzę freelanderem1,8 czyli silnik taki sam jak w rover 25, 45 mam problemy z silniczkiem krokowym potraktowanie go wd40 nie pomogło i nadal obroty wariują, chciałbym kupić NOWY! tylko gdzie się pytam to nie ma jak ktos ma jakiś dokładny link albo adres to prosze o pomoc, NIE WYSYŁAJCIe MNIE NA ALLEGRO bo tam nie ma ani jednego nowego a nie chce ryzykowac kupna drugiego zrąbanego i przy okazji jeszcze jedno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum