Od jakiegoś czasu auto nie miało mocy , po przegrzaniu zaraz gasło , szarpało przy niskich obrotach. Wymieniłem świece i przez tydzień było wszystko ok. Niedawno po przejechaniu paru km roverek dusił sie po czym zgasł i już nie odpalił Wymieniłem kable WN oraz cewke i nic to samo Rover odpala ale po jakiśch 5 s zaczyna sie dusić i gaśnie Dodam ze autko stało 2 dni nie ruszane i co dziwne rozładował sie całkowicie akumulator. Prosze o pomoc
_________________ Roverek 200 1,4 98r
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 12:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze dodam że po przekręceniu kluczyka na II wydobywa sie taki krótki nieczysty odgłos jakby z bagażnika. Kiedy palił normalnie odgłos ten był inny. Z początku myślałem że poprostu nalałem jakiegoś słabego paliwa i filtr sie zapchał więc go też wymieniłem
Jeszcze dodam że po przekręceniu kluczyka na II wydobywa sie taki krótki nieczysty odgłos jakby z bagażnika. Kiedy palił normalnie odgłos ten był inny. Z początku myślałem że poprostu nalałem jakiegoś słabego paliwa i filtr sie zapchał więc go też wymieniłem
Z tego co piszesz to kończy żywot twoja pompka paliwa.
Niestety to nie pompka paliwa już nie wiem co mam robić Wymieniona cewka , kable WN , świece , sprawdzona kopułka.
A powiedzcie mi co to za odgłos sie wydobywa jak przekręcam kluczyk na II jak palił normalnie to ten odgłos był czysty a teraz jest to takie jakby krotkie buczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum