tematy o dodatkach są na forum, np. ten
http://forum.roverki.eu/v...ght=dodatek+stp
ten co pokazałeś stosowałem, nie spodziewaj się cudów ale zastosować nie zaszkodzi, zawsze coś tam może przeczyści
Pytałem bo to pierwszy jaki zauwazyłem w pewnym CH:) Tak jak powiedziąłes zastosowac nie zaszkodzi mozne nawet jeszcze ozyją te koniki, ktore umarły smiercią naturalną.
aaaaaaaaa!! Nie załapałem to te całe Bio paliwo sprzedawane na bliskiej i orlenie o ile sie nie myle:D:D Ostatnio widziałem jedną jedyną stacje w Rybniku z tym Bio. A skoro juz o tym mowa. Ile jest roznicy miedzy ropą?
W cenie, w cenie. W wakacje w/w Bio w Rybniku kosztowało 3,87 teraz ropa na takiej jednej stacji o nazwie Boga, który miał szybkie buty kosztuje 4,11 wiec nie widze sensu tak dogłębnej oszczędnosci. Ale tu nie o tym:)
Czytałem o jakims roztworze? Skydd?? Czy jakoś tak. Polecacie to? CZy juz lepiej zainwestowac całe 14zł w ten specyfik z linku?
O ile dobrze pamietam to Skydd jest skandynawskim dodatkiem do paliwa, ktory pomaga ON w zimie zachowac swoje wlasciwosci - obniza chyba temp w ktorej paliwo "tezeje" i zapobiega wytracaniu parafiny i wody.
Do czyszczenia ukladu paliwowego polecam produkty Shell'owskie. Lopatologicznie sprawdzone i dzialaja a kosztuja duzo mniej od xerami... i STP.
Ostatnio zmieniony przez orson Wto Lis 16, 2010 21:54, w całości zmieniany 1 raz
na allegro około 30zł w litrowej butelce plus przesyłka
podobno jest na shellu za około 40zł, czyli opłaca się kupić na miejscu w cpn niż czekać na przesyłkę
cirek napisał/a:
Czy mogę dolać tego specyfiku i ile a potem dolać ON?
tak możesz, dolewa się 50ml na cały bak paliwa według instrukcji ale Ja lałem 100ml na wszelki wypadek
1l dodatku starcza na 1000l ropy (1:1000)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum