ja mam angelsy od jakis 3msc i mi zadna soczewka nie lata, nie paruje nic. A co mam Ci poradzic... to zalezy czy chcesz wylozyc tyle kasy na takie lampy, bo ja nie zaluje raczej ladniy efekt jest, zwlaszcza postojowki
tylko troche ciezko jest je ladnie spasowac w miejsce zwyklych
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czy macie reflektory, lampy przednie angel eyes i widzicie tam jest soczewka?
widzimy soczewkę
GGoLy napisał/a:
Czy święcące światła latają kiedy jeździcie złą drogą lub po nie równym asfalcie?
nie
GGoLy napisał/a:
Zastanawiam się czy warto to kupić?
Co mi poradzicie?
Jak Ci się podoba to warto, na xenonie to bardzo fajnie wygląda zależy jaki masz jeszcze kolor auta
na całym forum, chyba tylko 2 osobą się to nie podoba (mówię o posiadaczy R200) - wyżej napisany bonus69 i jeszcze jakiś obywatel, ale nie pamiętam nicka (przynajmniej ta dwójka zawsze ma 'ale' do tych lamp)
[ Dodano: Sro Lis 17, 2010 12:09 ]
lub tutaj porównanie 2
lub w srebrny z czarnymi
lub czarny
Z tym, że musisz się liczyć z tym, że niektórzy nazwą to poobklejany składak
[ Dodano: Sro Lis 17, 2010 12:12 ]
jakbyś się decydoał na zakup, to upomnij się abyś jako bonus dostał diody do lamp, bo ja np nie dostałem i musiałem sam kupować
mi się bardziej podobają ori lampy z wybielonymi kierunkami + czarna ramka, te zalatują WT i ze spasowaniem kiepawo, widziałem na kilku na zywo i wg mnie sa ble.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
mi się bardziej podobają ori lampy z wybielonymi kierunkami + czarna ramka, te zalatują WT i ze spasowaniem kiepawo, widziałem na kilku na zywo i wg mnie sa ble.
Słusznie, chociaż te czarne środki jeszcze jeszcze, ale zastanowić się finansowo to nie widze w tym plusów, koszt jakieś 3x większy od np. DEPO a depo świecą całkiem przyzwoicie i wszystko wygląda jak należy a nie dwa dodatkowe miejsca na supertuning listwy led pod lampami lub dodatkowe wloty powietrza między zderzakiem a lampą
[ Dodano: Czw Lis 18, 2010 17:53 ]
bo ostatnim razem jak się pytałem to takie coś mi odp:
bonus89 napisał/a:
nie zrobiłem fot bo nie mam do tego głowy, przez powaloną marke rover która jest badziewna jak mało która, bo nawet daewoo jest lepsza, wyskoczył mi dziś HGF i to powarzny
a teraz nagle masz już wysoko auto to jak to w końcu z tymi -80mm ?
[ Dodano: Czw Lis 18, 2010 18:01 ]
Ogólnie w ogłoszeniu na allegro napisałeś: MOŻLIWA ZAMIANA!!! NAJCHĘTNIEJ NA ZADBANEGO GOLFA III VR6 LUB 2.0 16V ABF
w sumie skoro masz takie zdanie o marce rover "przez powaloną marke rover która jest badziewna jak mało która, bo nawet daewoo jest lepsza"
to się nie dziwię nad zmianą na golfa uważam, że to idealne dla Ciebie auto
właśnie to nie o tym temat nie wiem więc czemu offtopujesz, a golfa 3 w tych wersjach jakie mnie interesują prosze niech zostaną bez komentarza, chyba że poczytasz troszke i dowiesz się troszkę o tych autach bo po twojej wypowiedzi czuje że raczej o tym pojęcia nie masz
[ Dodano: Czw Lis 18, 2010 19:17 ]
wątpie też żebyś kiedykolwiek jeździł taką VRką albo chociaż ją słyszał
na stacji diagnostycznej przy salonie i ASO RENAULT, gdzie kiedyś wjechałem na xenonie i WPROST zapytałem czy mogę tu mieć xenon to pan spojrzał na oznaczenia na kloszu, E11 itp czy jakieś inne i powiedział oczywiście.
A w tych autach przed XXXX rokiem nie ma obowiązku spryskiwaczy a co do samoregulacji nic nie wspominał. A ja bym tylko potwierdził, ciekawe, jak by to spr
w każdym razie Pan z SKP w RENAULT BAMARKO BYTOM stwierdził, że lampy w 100% spełniają wymogi na xenon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum