Witam!
Mam takie pytanie. W moim Roverku mam fabryczne drewno na desce rozdzielczej i czy moge na nie nakleić okleine kokpitu czy nie będzie odłazić? Z góry dziekuję za odpowiedź
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 16:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A koledzy co powiecie na zakup elementów kokpitu z RvR'a 45 ? na allegro ~20zł panel z pokrętłami nawiewu w kolorze drewna ?
Spokojnie możesz zakładać. Sama nakładka pasuje P&P nawet z anglika. Jednak lepiej znaleźć od R400, aby popielniczka i zapalniczka też była w drewienku. Drewienko pod mieszkiem z anglika już tak łatwo nie podejdzie. Trzeba troszkę porzeźbić, ale spokojnie da się to zrobić. U siebie mam właśnie od anglika i nawet nie rzuca się to w oczy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pokrętełka
Popielniczka powinna podejść.
Obudówka lewarka wygląda mi, że jest od anglika. Będziesz musiał delikatnie porzeźbić, bo nie pasuje. Da się to jednak zrobić. Sam mam właśnie ten element od anglika i nikt tego nie zauważył.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum