Wysłany: Nie Gru 12, 2010 21:26 [R620] Koniec mojej przygody z ROVEREM.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam.
Dziś sprzedałem ROVER 1995 620Si. W związku z tym, iż jest to koniec mojej przygody z tym autem, chciałem wam gorąco podziękować za porady, dzięki którym udało mi się zaoszczędzić wiele pieniędzy. Cieszę się że są tacy ludzie, którzy bezinteresownie pomagają innym. W szczególności chciałem podziękować użytkownikom : Mayson, NEOSS, zuber84cool.
Zamieszczam ten post tutaj, ponieważ tylko tutaj głównie skupiała się moja obecność.
Dziękuje, żegnam i pozdrawiam
Marcin620si, to bardzo miłe słowa, na pewno chłopaki tak je odbiorą, ale dlaczego od razu żegnam? Zawsze jesteś tu mile widziany, nawet bez swojego Roverka .
Jak sprzedałem swojego R620 SDi to też napisałem podobnego posta ale na forum zaglądam czasami.
A swojego byłego R to z chęcią bym jednak odkupił-trochę sentymentu zostało,do R i do forum.
A nawet mam przyklejone naklejki forum na ramkach rejestracji w Renówce i breloczek Rover przy kluczach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum