zarowno jedne jak i drugie roznia sie ksztaltem tylnych dywanikow jak i przednich. Czy ktos cos takiego ma w ogole, co polecacie.
Licze na wypowiedzi podparte wlasnym doswiadczeniem bo nie chce w ciemno kupic cos co mi bedzie przeszkadzalo w jezdzie.
Patrzac na przednie lepszy jest komplet ten za 38zl ale tylne sa nie foremne. A drugi ma eleganckie tylne ale nie wiem jak spisza sie wtedy te przednie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Lis 19, 2010 07:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 00:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
obydwa komplety to dywaniki uniwersalne, dedykowane mają wycięcie na otwieranie wlewu paliwa i bagażnika tak jak te które kupiłem
http://allegro.pl/honda-c...1315942013.html
szczerze to nie licz że któreś będą pasowały idealnie, wcześniej miałem podobne z twoich linków no i bez rewelacji
ps. tak długo na forum a nie umiesz poprawnie napisać tematu
tak długo na forum a nie umiesz poprawnie napisać tematu
szoso420, po co poprawiales? Specjalnie dalem wszedzie wszystkie bo dywaniki pasuja do wszystkich wersji R400 i R45 a nawet i MG ZS.
Wiec jaki brak poprawnosci? Wlasnie to byla uniwersalnosc Ale nie ma co...jak ma byc tak, ze ogolny temat tyczacy sie kilku modeli zakladany jest przez wlasciciela konkretnego modelu ma posiadac dane jego modelu szufladkujac temat pod jego wersje auta silnika itd ...to niech tak bedzie!
Co do dywanikow...faktycznie w tym komplecie, ktory pokazales przednie dywaniki najlepiej by pasowaly. Tylne niestety nie bardzo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Posty: 57 Skąd: Dęblin
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 22:46
ja również kupiłem te dywaniki z linku od szoso420 do r45(od tego samego sprzedawcy) i po małych modyfikacjach pasują dość dobrze jednak mam zastrzeżenia co do jakości gumy, szybko wyciera się w miejscu pięt i przez dość długi czas na początku było czuć charakterystyczny dość nieprzyjemny zapach gumy ale teraz już jest ok pod tym względem,
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Posty: 57 Skąd: Dęblin
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 23:34
szoso420 napisał/a:
marcin731 napisał/a:
po małych modyfikacjach pasują dość dobrze
jakich? napisz co zrobiłeś
zmiany dotyczyły tylko dywanika kierowcy, odciąłem ten jakby "język" po lewej stronie u góry, dzięki temu znacznie lepiej pasuje, poza tym przednie dywaniki mogłyby być trochę węższe ale ogólnie mogą być, co do tylnych są za krótkie ale według mnie spełniają swoją rolę
szoso420 napisał/a:
marcin731 napisał/a:
przez dość długi czas na początku było czuć charakterystyczny dość nieprzyjemny zapach gumy
czyli to co ja czuję teraz
u mnie zapach ustąpił po jakichś 3 miesiącach, dodatkowo wydaje mi sie ze w moim przypadku brzydki zapach potęgowały upały w lato.
Miałem takie jak kupiłem Roverka i wg mnie to one w ogóle nie pasują, a w szczególności przód.
Te, które podał kolega szoso420,
szoso420 napisał/a:
http://allegro.pl/honda-c...1315942013.html
są o niebo lepsze jeśli chodzi o dopasowanie, ale jednak tez coś mi w nich nie pasuje. Nie ma innych więc jeżdżę właśnie na nich już dwie zimy, teraz będzie trzecia.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Ja mogę tylko dodać, że posiadam identyczne jak te z pierwszego linku, tyle że kupione w sklepie w Łodzi. Cóż... piękne to one nie są, trochę szpecą auto, ale przynajmniej woda się na podłogę nie wylewa. Tył pasuje bez problemu, przód po odpowiednim ułożeniu jest "ok", choć są nieco zbyt szerokie u góry i trochę się podwijają z jednej strony. Nie przeszkadza to w jeździe.
Ja kupiłem ostatnio w tesco za 50zł ... mega zestaw dywaników z rowkami do przycięcia, fajna sprawa jak gdzieś nie styka to bierzecie nożyk, odcinacie jakiś kawałek i wchodzi
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 15:59
A może ktoś by zagadał z jakimś sprzedawcą z allegro, który podaje się za producenta?
Przy większej ilości jest szansa że zrobią coś pasującego w 100%.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 16:17
Nie ma takiej opcji, gdyż nawet w oryginale są conajmniej 3 rodzaje. I najlepiej pasują właśnie te oryginalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum