Wysłany: Sob Lis 27, 2010 20:44 Jazda figurowa na lodzie w Poznaniu
Z racji tego, że Tomas bardzo chciałby pojeździć sobie w tym roku na łyżwach, a spoty lokalne Nam ostatnio nie wychodzą, zapytuje was drodzy Klubowicze, którzy z Was byliby chętni na wypad z nami na lodowisko. Termin pozostaje oczywiście do ustalenia.
Koszt wypożyczenia łyżew wraz ze wstępem to ok. 20 zł (tak przynajmniej jest w Iglo Park w Suchym Lesie).
Taki spot to mnóstwo śmiechu i zabawy.
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesteśmy z Mrówką za i bardzo chętnie zobaczymy Tomasowe piruety
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tomas bardzo chciałby pojeździć sobie w tym roku na łyżwach
To są jakieś pomówienia, ja sie do niczego nie przyznaje, nic mi nie udowodnicie i nic nie podpiszę.
Ja moge tam jechać w ramach obserwatora (ONZ), ale na wejście na lód mnie nie namówicie. Trzeba być mocno szalonym, żeby na mrozie i daleko od domu, podejmować rozapczliwe próby utrzymania pionu. To ja juz wole w domu jaka flaszecze obalić efekt ten sam, a nie trzeba marznąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum