Na ostatnim spocie uzgodniliśmy że nastepnego spota robimy na wyjezdzie. No a jak gdzie indziej jak nie w malowniczym Brzegu Dolnym Termin to jak zawsze: Niedziela o godz. 18:00. Parking przed Intermarche na Alejach Jerezolimskich to najlepsza opcja. Jak byście nie wiedzieli to zawsze spokojnie się dogadamy ktoś wyjedzie czy coś Jakieś propozycje/sugestie - pisać !
Lista.
1.kzrr
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
xROnx, to zostań w Brzegu,wpadniesz do mnie na kawe i pojedziesz pożniejszym shilus82, ja Brzeg - Wrocław zawsze robie za 30pln nie zaleznie od ceny benzyny magnolka, już jeden kiedyś był no a jeśli chcesz atrakcje to np mozemy na duuuuzym parkingu powchodzić kanciakiem na ręcznym
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ja bardzo chętnie się pojawię o ile po drodze mi coś nie wypadnie no i jeśli pogoda dopisze. Jeszcze na żadnym roverkowym spocie nie byłem więc mam nadzieję, że mnie dobrze przyjmiecie . Temacik będę uważnie obserwował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum