Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam mam pewien problem ponieważ wziąłem się do wymiany 4 świecy zarowej (tej za pompą) postąpilem zgodnie ze wskazówkami przeczytanymi na forum.po ukończeniu wymiany poskręcalem wszystko a mój roverek zaczął sam wchodzić na wysokie obroty okazało się że żle była dokręcona kopułka pompy a po dokręceniu juz nie chciał odpalić aż do wyczerpania aku.teraz go ładuje.Proszę o jakieś wskazówki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Wiem ze mogę się powtarzać ale nie mogę znaleść info na temat odpowietrzenia pompy wtryskowej,dzisiaj po wymianie 4 świecy żarowej nie mogę odpalić auta.Odkrecałem zawór powrotu,i wtryskiwacze i nic.Pomóżcie Proszę ,bo juz nic do głowy mi nie przychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum