Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:41 [R200] Niezabezpieczony rave.
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy ktoś jest chętny na niezabezpieczone pliki rave do rovera 200, niedługo zabiorę się za zamianę tego na bmp aby programem ORC zamienić na plik doc (łatwiej tłumaczyć jeśli ktoś by chciał).
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja posiadam plik WorkshopManual do 200, bo tylko te autko mam, zajmuje mi to 256MB, jak będę mieć dobrego neta (siedzę na pożyczonym od nieznajomej osoby) to gdzieś postaram się to upchnąć. Plik ten ma 1167 stron a ja mam podzielony na pliki zawierające po 100 stron. No i kombinuję z zamiana na bmp, Adobe reader odczytuje żle niektóre literki więc tym nie da rady, spróbuję później nowym foxitreader bo stara wersja 3 odczytuje poprawnie a nowa podobno ma możliwość zapisu do bmp.
oizo64, Łatwiej jest to zrobić od razu na pliki pdf gdzie jest text i foto. Wystarczy ze dajesz drukuj jako pdf i masz to gotowe bez żadnego zabezpieczenia
Ja tak mam swój Rave jako pdf gdzie mam tylko opisy do Diesla a reszty nie ma Wyedytowalem to programem do edytowania gotowego pdf Tylko do drukarnia jeszcze nie zawiatałem
Jedynie mi tłumaczenie odpada bo mam niemieckiego Rave
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum