_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja to nie wiem
Kurde, moje gardło nie chce ze mną współpracować.
Mówię jak jakiś żul z 10 meliny.
Dodatkowo w sobotę w Ułęży są przejazdy treningowe załóg startujących w Rajdzie Barbórki.
Miałem się pojawić z kamerą, ale nie wiem czy dostane pozwolenie na samotny weekend.
Z czwartku na piątek przeprowadzałem firmę znajomych i nie wróciłem na noc
To wszystko zaczyna podejrzanie wyglądać
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dodatkowo w sobotę w Ułęży są przejazdy treningowe załóg startujących w Rajdzie Barbórki.
Miałem się pojawić z kamerą, ale nie wiem czy dostane pozwolenie na samotny weekend.
A ja jak dobrze pojdzie to przyjade ze znajoma [MaReK]`a
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Violla, zamiast marudzic, sama bys sie w koncu pojawila Dawnosmy Cie nie widzieli na spocie.
Nie marudzę . Marecki jest chory i nie zniosę kolejnego tygodnia z rosołkami, malinowymi herbatkami itp. Jak dziś się doprawi na spocie to zapewne i ja się rozłożę! Chętnie bym Was zobaczyła mordeczki, ale zimno mnie odstrasza
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Marecki jest chory i nie zniosę kolejnego tygodnia z rosołkami, malinowymi herbatkami itp. Jak dziś się doprawi na spocie to zapewne i ja się rozłożę! Chętnie bym Was zobaczyła mordeczki, ale zimno mnie odstrasza
Srata tata... trochę mnie gardło boli i mam katar, ale bez przesady.
Jednak dla dobra mojego samopoczucia muszę pozostać w domu.
Niestety, nie mam skrobaczki ani szczotki do odśnieżania, więc nie wiem jak ja ruszę w poniedziałek do pracy
Perez napisał/a:
A ja jak dobrze pojdzie to przyjade ze znajoma [MaReK]`a
A co to za znajoma? Jakieś imię ma?
Bo ostatnio chyba Ty, zaczepiałeś TomekN od subaru na naszym osiedlu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja tez nie mialem na czas skrobaczki i czyscilem palcem+chusteczka..z trudem ale sie udalo ..a dzis walczylem z akumulatorem poniewaz zardzewiala mi sruba..wiec zmuszony bylem butowac do Tesco po odrdzewiacz...a, ze zrobilo sie po 16tej to mam jutro zajecie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
No wlasnie na Twoim osiedlu. Znajoma, czy klientka, nie wiem. Generalnie Nina z mama.
Zaczepilem TomekN, bo akurat za mna zaparkowal. Chcialem mu powiedziec, zeby Cie pozdrowil, ale bylem troszke zmeczony poprzednim dniem
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum