Witam kolegów,ponieważ nie mam za bardzo pojęcia o tych MG prosiłbym was o kilka opini na temat tego pojazdu,ewentualnie co sprawdzić przy oględzinach,rozrząd nie był wymieniany i auto jest do opłat. podaję link http://moto.allegro.pl/ku...1335270663.html jeżeli w zly temat się wpisałem to przenieście go w odpowiedzni dział
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 11:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mundek, przeczytaj to, dodaj zrzut ekranowy ogłoszenia, a wtedy na pewno ktoś odpowie
_________________ It's all right...
mundek [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 11:51
wild_weasel napisał/a:
mundek, przeczytaj to, dodaj zrzut ekranowy ogłoszenia, a wtedy na pewno ktoś odpowie
kurcze...gdybym się tylko na tym znał ,nie mam o tym pojęcia,więc widzę że się za dużo nie dowiem na temat tego ogłoszenia.Pojadę obejrzeć na własną rękę i zobaczę jak tym się jeździ.
Instrukcja wykonania zrzutu:
- otwieramy ogłoszenie w przeglądarce WWW
- naciskamy kombinację klawiszy Alt+PrtScr (Print Screen)
- otwieramy edytor graficzny (np. Paint w Windowsie)
- wklejamy zawartość schowka (Ctrl+V)
- zapisujemy plik w formacie JPEG (wybieramy format z listy w oknie zapisywania)
- podczas pisania lub edytowania posta klikamy przycisk "Przeglądaj" (znajduje się w sekcji "Załącz plik") i wskazujemy plik JPEG zapisany na dysku twardym.
- dodajemy ewentualny "Komentarz załącznika" i klikamy przycisk "Dodaj załącznik".
- tyle
Dodaj fotkę a ja się przyjrzę Roverkowi z ogłoszenia.
_________________ It's all right...
mundek [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 12:10
wild_weasel napisał/a:
mundek, jest podana klarowna instrukcja
Cytat:
Instrukcja wykonania zrzutu:
- otwieramy ogłoszenie w przeglądarce WWW
- naciskamy kombinację klawiszy Alt+PrtScr (Print Screen)
- otwieramy edytor graficzny (np. Paint w Windowsie)
- wklejamy zawartość schowka (Ctrl+V)
- zapisujemy plik w formacie JPEG (wybieramy format z listy w oknie zapisywania)
- podczas pisania lub edytowania posta klikamy przycisk "Przeglądaj" (znajduje się w sekcji "Załącz plik") i wskazujemy plik JPEG zapisany na dysku twardym.
- dodajemy ewentualny "Komentarz załącznika" i klikamy przycisk "Dodaj załącznik".
- tyle
Dodaj fotkę a ja się przyjrzę Roverkowi z ogłoszenia.
podałem link,to u was trzeba jakieś zrzuty wykonywać?przez samego linka nic się nie zalatwi,?nie znam się na tych zrzutach...dobra dam sobie na razie spokój,pojadę sam obejrzeć.dzięki za odpowiedzi,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum