Wysłany: Pon Lis 29, 2010 22:09
Poduszka kierowcy będzie pasować, pasażera na bank nie- jedynie sam ładunek z niej można założyć. A pytasz czy zadziała?? Chyba nie masz zamiaru jej testować Śmiało możesz ją zakupić
Byku wejdz do mojego garażu i zobacz. Ja mam zamontowaną u siebie poduszkę z R 25/45. Jedynie musiałem wtyczkę na gumce przymocować, bo wypadała i kontrolka zaczynała mrugać, ale jak umocowałem, to się zamknęła
a jak bym kupil taśme zwijak od rovera 45 i poduche to by zagralo ? czy nie bedzie pasowac albo cos ?
[ Dodano: Nie Sty 02, 2011 23:19 ]
Tak wracajac do tematu mam do wymiany poduszkie od kierowcy teraz pytanie jak ja wymienie to problem zginie mi czy bede musial usunac bład ? sensor poduszki zostaly wgrane nowe opragramowanie i też nic nie pomoglo samochod byl podlaczany pod 2 komputery i zero polaczenia ze samochodem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum