Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.7 Rok produkcji: 1993
Witam..szukam wydechu koncowego do rovera 827 V6 coupe,lub jakiegoś zamiennika,może ktoś ma doświadczenie i wie moze od jakiego innego auta pasuje..bede wdzieczni za informacje..
..pozdrawiam ..
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lis 26, 2010 21:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 17 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 01:47
Przeważnie w każdym warsztacie, gdzie wymieniają tłumiki, znajdą odpowiedni zamiennik. Z tym nie ma problemu. Pozostaje kwestia ceny... A z tym już gorzej...
Można też "ratować" stary układ wydechowy (pospawać go), ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że wyda się na takie "łatanie" prawie tyle samo pieniędzy, co na nowy tłumik (zamiennik)...
Ja już takiego "łatania" nie będę uskuteczniał raczej...
Pozdrawiam.
Może być Walker, nie wiem czy Bosal nie ma też zamienników, ale warto popytać. Napewno się znajdzie. Sam tłumik końcowy powinien kosztować ok 150-200 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum