Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam mam pytanie czy mogę używać klimatyzacji w zimę podczas mrozu i czy jak ustawię pokrętło od temperatury na gorące podczas działania klimy to nic się nie stanie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 21:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 17:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to jak to sie ma cieply nawiew i wlaczona klima ... czy latem jak macie w aucie wlaczona klime i robi sie za zimno to wylaczacie klime przyciskiem na chwile czy popostu przekrecacie delikatnie na cieply nawiew razem z wlaczona klima >>??
czy latem jak macie w aucie wlaczona klime i robi sie za zimno to wylaczacie klime przyciskiem na chwile czy popostu przekrecacie delikatnie na cieply nawiew razem z wlaczona klima >>??
Przekręcam na ciepły nawiew na tyle, aby uzyskać żądaną temperaturę we wnętrzu auta. Bez sensu jest włącznie i wyłączanie klimy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
właśnie automatyczna klima świetna sprawa ... ale dzięki za odpowiedź bo to moje pierwsze autko z klima i zastanawiałem się właśnie czy nic sie nie stanie jak nawiew bedzie cieply i klima
pozdrowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum