temperatura wody na wskazniku jest w połowie wode wyrzuca na zewnątrz przez zbiornik wyrównawczy a na dodatek klimatyzacja nie dziala i wiatrak sie nie załacza
Gdy wskazówka jest w połowie nie powinno ci wywalać płynu spod korka zbiorniczka wyrównawczego. Kup nowy korek do niego może stary jest już za stary. Nie ma masła pod korkiem od wlewu oleju? Może znów płyn idzie w olej?
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
a weze na chlodnicy puchna? bo jesli tak to watpliwe ze to korek. a tak wogole to od poloneza 14zl kosztuje i jest dokladnie to samo.
http://allegro.pl/korek-z...1342327373.html
Jeżeli to nie korek, tylko kompresja idzie do układu chłodzenia, to znaczy że ktoś spartolił naprawę uszczelki pod głowicą.
No ale przed przyjęciem takiego wariantu warto byłoby sprawdzić korek. Drogi nie jest.
Wiem, ze korek od Poldka jest taki sam, ale różnic w cenie sie nie spodziewałem.
Sprzedawca na aukcji twierdzi że korek jest oryginalny, w TomaTeam taki kosztuje 36zł
a do ja tez dorzuce swoje pytanie jak by była głowica walnieta w sensie pęknięta to by się zapowietrzał zawsze czy tylko czasami?? np. jazdzę sobei cały dzień i nic , a na drugi wsiadam i po 10 temperatura mi skacze prawie na maksa??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum