Wysłany: Nie Gru 19, 2010 15:13 [R416] Zrestartowanie pilota od alarmu
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam.
Mam problem z roverem 416si 96r. a dokładniej z pilotem od alarmu. Wymieniłem w niem baterie i od tego czasu nie działa, a samochód nie odpali bo blokuje go immo. Słyszałem że da się jakoś zrestartować samemu pilot tylko że nie wiem jak... pomoże ktoś..?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 17:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 15:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no niestety u mnie to nie pomogło, więc może to jeszcze coś innego, moze się coś rozpięło. Słyszałem że czasami jakaś kostka się poluzuje i też są problemy, może ktoś wie co jeszcze może byc...
tak rozładowałem. ale moze być jeszcze coś innego bo wcześniej pilot nie za każdym razem działał... więc może ktoś wie co tam jest jeszcze takiego wadliwego w roverach
ponieważ w ogóle jej nie było... dopiero co kupiłem samochód, miałem dwa piloty, jeden pilot był coś wadliwy lub coś innego w samochodzie, zacząłem grzebać w tym pilocie i go jeszcze bardziej rozwaliłem... więc wziąłem baterie do tego drugiego i chciałem się dowiedzieć jak go zrestartować ale skoro to nic nie daje to może cos w samochodzie jest nie tak...
a co do wcześniejszego postu bizona, pilot ten co go bardziej rozwaliłem raz działał a 5 razy nie, a w tym drugim pilocie nie było baterii... (tak dla wyjaśnienia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum