Wysłany: Czw Gru 02, 2010 18:56 Rapidshare - jak to zrobić?
Witam.
Chcę ściągnąć z rapida "coś" co jest w 35 partach po 100mb. Wiadomo na darmowym ściąganiu to blokady więc to odpuszczam. Jako, że w nocy mam 16 mb/s potrzebuję zrobić tak, żeby jakoś automatycznie to ściągnąć.
Czy jest jakiś program? wiem że trzeba założyć konto PRO to nie stanowi problemu
Proszę o porady. Dodam, że takich "cosiów" mam do ściągnięcia 10 sztuk
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli masz neostrade lub inne łącze ze zmiennym IP możesz zrobić tak, po pierwsze musisz wygospodarować z godzinę ? półtorej ? (przy Twojej szybkości łącza). Ściągasz 1 part, dajesz reset routera i wtedy masz nowe IP, dajesz 2 part i wtedy reset ...itd
bez kosztownie i na 16mb/s powinno pójść całkiem szybko
czyli ściągam ten program, wykupuje konto premium, wpisuje w programie i poszli
dokładnie tak
zaznaczając linki dodają się one do "zbieracza" automatycznie, więc wygoda na maxa on sprawdzi czy są aktywne czy nie, i po Twojej akceptacji leci full speedem
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 20:29
A nie lepiej z torrenta pobrać ? Zapuszczasz na całą noc i nie przejmujesz się, czy jakiś inny program poradził sobie z Rapidem i wszystko ładnie pościągał.
Konta są tutaj pewne ale drogie ogólnie co chwilę zmieniają się zasadny na rs, ale można (z zachowaniem ostrożności) zakupić konta na alledrogo za 5-6zł ja mam pewnego użytkownika i choć są z aktywnym SL to działają po 40dni zawsze i nie zawiodłem się jeszcze
Cytat:
A nie lepiej z torrenta pobrać
To już długi temat, darmowe torrenty - na 100% nie wiesz co pobierasz, prywatne typu - polishtracker są super, konto zdobyć ciężko, ale jak się ma to kilka minut/sec po premierze jest już oficjalna, 100% ori wersja działa na bank i full speed
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum