Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. Otóż zdarzyła mi się przykra historia, mianowicie pęknięcie szyby przedniej w moim Roverku. Zdobyć taką szybę w rozsądnych pieniądzach jest dosyć trudno, stąd moje pytanie. Czy szyba do rovera serii 600 jest identyczna z tą z hondy accord? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 21:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wołów
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 21:41
Witam!
Ja wymieniałem szybę dwa tygodnie temu, kosztowała nowa 290 zł u szklarza i wymiana u niego 100 myślę, że wcale nie dużo. A szybka z pasem zielonym na górze a wcześniej tego nie miałem. Pozdro!
I ja miałem pękniętą szybke i tak jak przemek199 również wymieniłem na nową z zielonym paskiem Napewno według mnie jest pewniejsza od takiej używanej która już napewno swoje przeszła
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Witam tydzień temu wymieniałem szybę u pana od szyb w Strzałkowie (bardzo polecam tanio i naprawdę solidnie;)) Szyba nówka z zielonym paskiem na 100% od accorda. Szyba 260zeta i robota stówka
Szyba Honda Accord = szyba Rover 600
Napisze tylko jezeli kogos ciekawi, ze mnie kostowala 470zl, Wiem, gdzie mozna wymienic za 450zl i 500zl, a do tego jedna z firm ubezpieczeniowych wyliczyla mi szybe na 2800zl W czym sam klej ponoc mial kosztowac 667zl.
Napisz, czy zaloza Ci z paskiem, czy nie, bo ponoc te z paskiem sa tansze.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
witam. Założono mi szybę czystą (bez zielonego paska). całośc kosztowała mnie 370 zł. Cena obejmuje szybę, montaż i odzyskanie naklejki rejestracyjnej (niektóre firmy naklejki odzyskują za dodatkową opłatą) Bardzo miły Pan uporał się z montażem w 3 godzinki. Szczerze polecam. Dla zainteresowanych załączam link sieci. Dodam, ze akurat ja zakładałem szybę w Tarnowskich Górach. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum