Wysłany: Sob Gru 11, 2010 14:39 [Rover 200] Problem z otwarciem przedniej maski.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Mam problem z otwarciem przedniej maski, a w sumie brak mozliwosci otwarcia jej. Probowalem ja dociskac w momencie, kiedy droga osoba ciagla za raczke od linki, ale tez to nie pomogla. Jedyne to co mi przychodzi do glowy to to, ze zamek mogl sie gdzies zablokowoac. A przydalo by mi sie jak najpredzej otworzyc maske bo dzis kupilem nowy akumulator bo stary mi powoli pada xD Tak wiec zwracam sie o pomoc w tej kwestii.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 14:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
być może kołnierz linki ci puścił,weź schyl się i tam gdzie ciągniesz rączkę do otwierania maski włóż rękę i pociągnij za pancerz ,powinno pomóż i otworzyć ci się zamek.
To najczęstsza przyczyna awarii linki. pozdrawiam i do dzieła!!!!
[ Dodano: Sob Gru 11, 2010 17:50 ]
colin1983 napisał/a:
Sprecyzuj temat bo opis nie ma się nijak do tematu, w czym problem?
czy ty zawsze tak każdemu docinasz? Czasami kosa może trafić na kamień........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum