Wysłany: Pon Sie 23, 2010 16:43 Darmowe gadżety i naklejki
Witam, utworzyłem ten temat bo może ktoś jest zainteresowany darmowymi naklejkami (np. na samochód, motocykl czy skuter) oraz gadżetami różnych marek i producentów. Ja dzisiaj dostałem naklejki i gadżety od Agip I Bilstein. Z Agip dostałem czapeczkę, długopis oraz 9 naklejek z logo, natomiast BILSTEIN zasypał mnie, przysłali aż 80 różnego formatu naklejek w tym wykonane metodą platerową
Z Agip można się kontaktować przez polskiego przedstawiciela np tutaj http://www.techem.com.pl/...7/Oleje_i_smary lub z zagranicą. Ja dostałem od polskiego, ale pisałem też do niemieckiego i włoskiego , także w najbliższym czasie coś jeszcze może dojść, czekam jeszcze na gadżety m.in od brembo, sparco, OMP, Alpinestars, Bridgestone, Jaegermeister i wiele innych, jeśli coś jeszcze przyjdzie to wrzucę fotki.
Najlepiej pisać własnymi słowami i/lub coś wymyślić np. że jest się fanem lub sympatykiem itp. i że chce się otrzymać kilka gadżetów i naklejek, ja tak zrobiłem.
Dokładnie ten sam sposób działa w sprawie nart czy snowboardu. Wysyłasz mail'e, że jesteś fanem a np naklejki umieścisz na porysowanej desce snowboardowej. Przysyłają ( z własnego doświadczenia) naklejki, czapki zimowe, DVD promo , katalogi. Pisałem dobre 5 lat temu, a 2 tyg temu dostałem najnowszy katalog BURTON'a wysłany z Austrii. Ja moją kolekcje porozdawałem po znajomych.
Jest to dość dobry sposób, bo można dostać ciekawe gadżety itp., a najlepsze jest to że wszystko jest za darmo, wystarczy napisać mail. Ja na w/w gadżety i naklejki czekałem ok tygodnia.
Ja ostatnio dostałam za darmo gadżety z firmy Tad-Len. Pisałam do nich na maila podanego na ich stronie. Przyznam, że nawet się wtedy nie wysilałam za bardzo na jakąś kreatywność i napisałam zwykłego maila, więc chyba nie trzeba się za bardzo męczyć z tekstem, żeby coś od nich dostać. Ja dostałam od nich smycz na komórkę:
Mnie też całkiem niedawno doszły gadżety m.in. od Bridgestone smycz, brelok i katalog z Pirelli naklejki i jeszcze z kilku inny dużych firm jak OMP, Alpinestar, Jaegermeister jakieś drobiazgi, niestety nie mam zdjęć, żeby się pochwalić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum