Witam Szacowne Grono.Idąc z duchem czasu dołączyłem do posiadaczy telewizji cyfrowej (polsat).Proszę o oświecenie tempego budowlańca czy w dekoderze HD 5000da się ustawiać kanałów wg. własnego widzimisię (np.Jedynka -1 Dwójka -2 TVP Info -3 itd) czy da się tworzyć listy kanałów ulubionych do czego doszedłem.
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 22:46
Da się. Instrukcja str 20 - scenariusz 6 - ustawianie ulubionych list kanałów. Jest z tym trochę zabawy bo kanały trzeba od razu zapisywać na listę w kolejności w jakiej chcemy żeby były docelowo a nie ma tak jak np w echostarze opcji przenoszenia programów na inny kanał ale ogólnie możliwość ustawienia kanałów w kolejności jaka nam pasuje jest .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Da się bo ja sprzedaję CP.
Wcześniejsze modele tego nie miały ale w modelu HD5000 da się to zrobić.
Tak jak kolega pisał wcześniej trzeba jednak dodawać kanały w takiej kolejności w jakiej mają być dodane.
Niestety system kodowania stosowany przez CP wymusza stosowanie pewnego oprogramowania które ja do końca nie uważam za doskonałe.
Sporo funkcji jest nim zablokowane
Widziałem co potrafi HD5000 z czystym softem bez brandu i różnica jest kolosalna, ale jak masz dekoder w opcji na udostępnienie to nie kombinuj.
Tak jak kolega pisał w instrukcji jest ładnie opisane a dodajesz do listy kolorowymi guziczkami na pilocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum