Wysłany: Sob Gru 18, 2010 15:56 [R45] Uszczelka pod glowice nr. czesci.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
Witam. Potrzebuje numeru czesci uszczelki pod glowice. Chodzi mi o stary, ale wzmocniony typ, z silikonowymi pogrubionymi sciezkami. Najlepiej nie jednej firmy, tylko kilku. IRL to taki trzeci swiat jesli chodzi o czesci , najczesciej wczesniej znajduje sam numer i dopiero ide do sklepu. Ostatnim razem zamowili mi nowy typ bo jak mowili innej juz nie maja w ofercie Wiec zalozylem choc wcale nie chcialem (bo nawet glowicy nie planowalem bo jest oki, autko ma 60 tys. km) i po 1500km cieknie lekko plyn chlodzacy w momencie nagrzewania silnika . Kiedys montowalem zwykla i bylo oki, te autko jezdzi do tej pory. Zamowil bym z RimmerBros, ale nie przyjdzie przed swietami, a w swieta duuuuzo wolnego mam to sobie zdejme glowice jeszcze raz. Wiec dawac te numery bo wiem ze kazdy juz kupowal uszczelke . Pozdr.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Troche nie do konca bo na stronie sklepu sa podane numery orginalnych odpowiednikow. Nie ma konkretnych numerow FAI tu akurat nie jestem pewien ale chyba bedzie HG512, fajnie jakby ktos potwierdzil. Tak czy inaczej potrzebuje numery kilku producentow. Koles co zamawia mi czesci to fajny facet, daje mi duzo rabatu, ale zwykle sam musze z katalogiem w sklepie sie meczyc. Patrzylem w katalog z uszczelkami FAI i faktycznie do aut po 00r. byly juz tylko uszczelki nowego typu, a do starszych silnikow jakies inne pewnie starego typu, ale nie wiem czy wzmacniane. Na pewno moze jeszcze mi zamowic uszczelke "Victor reinz" ,"Elring" i "Glaser" tylko numerek potrzebny. Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum