Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 133 Skąd: Gdańsk-Kowale
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 15:57 [R600 2.0SDI] Czy będą problemy po wyjęciu akumulatora?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Wyjąłem akumulator do naładowania i mam teraz obawy czy nie będę miał problemu z uruchomieniem samochodu po jego ponownym zamontowaniu. Ktoś mnie nastraszył że zresetuje mi się komputer bo zaniknie zasilanie i pomoże tylko specjalny warsztat.
Czy to prawda?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ech, ale ktoś Ci głupot nagadał i pewnie według tej osoby, Rovery naprawia się tylko w Anglii w "specjalnym warsztacie", bo tutaj nie mają takich narzędzi i wiedzy. Przepraszam, że tak mówię, ale jakby tak miało być, to nie można byłoby nawet wymienić akumulatora na nowy, gdyż wiązało by się to z wycieczką do wyspecjalizowanego serwisu.
Mój R600 też ma wyjęty aku, bo teraz są mrozy a nim nie jeżdżę, więc szkoda żeby akumulator stał na mrozie i się "psuł".
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum