Wysłany: Nie Gru 26, 2010 12:18 [R45] Skoki obrotów podczas zmiany biegów, osłabiony silnik
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Mam problem z moim Roverem 45 1.4 16v, po wymianie uszczelki pod głowicą przejechałem 120 km i obroty zaczęły skakać podczas zmiany biegów, silnik zaczął głosniej chodzić, nie zbiera się na obroty, podobne objawy miałem przed wymianą uszczelki, (starą uszczelkę wydmuchało) wymieniałem silniczek krokowy, przepustnicę, potencjometr przepustnicy, filter powietrza i paliwa, swiece a problem istnieje w dalszym ciągu. Może ktos wie co robić( mechanik ręce rozkłada )
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 12:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam
kolego, zeby zdiagnozowac twojego roverka potrzebujesz testbooka t4, zerknij na strone klubowa gdzies tam jest informacja w jakich miejscach mozna zdiagnozoac rowerki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum