Wysłany: Sro Gru 22, 2010 17:13 Chwalę się - kolejny jeździec apokalipsy.
Witam Z racji dawnych dobrych czasów na tym forum chciałem pochwalić się żę dzisiaj przystąpiłem do egzaminu teoretycznego i praktycznego na prawo jazdy kat. B No i o dziwo sam zachodzę w głowę jak to się stało ale zdałem
Może za jakiś dłuższy czas nabędę jakieś autko A jakie to zobaczymy Bo u mnie nie wchodzi w rachubę prezent od rodziców. Do zobaczenia na drodze
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Corrado odradzam, auto fajne, nawet bardzo.
Ale niestety części drogie, robocizna też nie tania...kolega wsadził grube pieniądze i stoi w garażu, czasem pojeździ, szkoda...pali kapcia nawet na 3 biegu
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
No czy części takie drogie to bym polemizował.. Ponieważ z tego co słyszałem i widziałem jak kolega miał Corrado to części pasowały od Passata b3, Polo i golfa 2.
Co mnie najbardziej w Corrado pociąga to prowadzenie.. nie wiele samochodów wykonało by to co byłem świadkiem. A szczerze zależy mi też na tym że to autko ma to coś.. ja to nazywam "duszą".
I te ciekawostki o których wiele ludzi nie wie
Ale jak mieć fajne Corrado.. to kupić wyszukany egzemplarz.. i mieć parę tysi.. na dopieszczenie go pod siebie.. a na to mnie pewnie narazie nie będzie stać..
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum