a przynajmniej ktoś umie robić efektowne zdjęcia tak na prawdę trzeba obejrzeć dokładnie, bo photoshop czyni cuda ale nie wyglądał na specjalnie plakowanego w środku, z zewnątrz też ładny, wiec można obejrzeć, z wizytą w serwisie przed zakupem oczywiście
a co do części... to chyba nie ma aż takiego problemu z cenami i dostępnością jak dużo osób twierdzi .. znalazłem np. taką stronkę : http://tomateam.pl/index.php
a co do części... to chyba nie ma aż takiego problemu z cenami i dostępnością jak dużo osób twierdzi .. znalazłem np. taką stronkę : http://tomateam.pl/index.php
Ceny części porównywalne z częściami do aut popularnych, z dostępnością też nie ma problemu. Dzięki TomaTeam jest jeszcze lepszy dostęp do części w dobrych cenach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dlatego, że nie są to auta tak popularne jak VW, Opel czy Ford. U nas niestety jeszcze panują stereotypy, że jak auto to tylko niemieckie, a inne auta to rzęchy".
Dokładnie. Ja swoim R400SDi (taki sam silnik jak w tym ZR) przez 22 miesiące zrobiłem już ponad 97tys.km. Praktycznie wymieniam tylko materiały eksploatacyjne i to co się normalnie zużywa.
Troche kolorowe ale w photo shopie dali rade. Lampa tez przednia tez inna. Ogolnie nie pisze ze bezwypadkowe wiec dlatego taka cena. Taki egzemplarz bezwypadkowy, wcale nie taki tani w stosunku do innych marek. Trzeba ogladnac jak nie bylo bardzo rozwalone to warto. Ale aukcja sie skoncyzla i juz nie wystawiaja to moze sprzedane
Dokładnie tak
Do tego trzeba doliczyć spojrzenia innych kierowców, oglądający się przechodnie, czy też ciekawscy oglądający takie autko na parkingu - BEZCENNE
Nie musisz odwiedzać ASO, ale przeciętnych mechaników z porządnym młotkiem unikaj. Wystarczy dobry mechanik, "który ma czapkę na czym nosić" i nie boi się tej marki.
Panowie też się interesuję tym autkiem ale ściągnijcie sobie na dysk zdjęcie od strony pasażera i powiększcie foty te auto ma na nich plamy jakby było po powodzi i to mnie odstrasza, coś tu jest nie tak cena jak za te przypadłości- ja dałbym 14 tys nie więcej brak obramówek a one tanie nie są, te fotele, brak znaczków między tylną lampa a szybą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum