Wysłany: Sro Sty 12, 2011 11:05 [R25] Jakiego typu żarówki do tylnych lamp zakupić?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: 2001
Otóż szukam i szukam informacji nt. typu żarówek do tylnych lamp w Roverkach i nie moge znaleźć ^^, zdaje sobie sprawe, że widocznie nie potrafie szukac, więc założyłem ten temat.
z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 11:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W tej rozpisce jest niescislosc poniewaz w R25 swiatla przeciwmgielne z przodu moga miec zarowke zespolona H11, ktorej na stacjach ani w normalnych sklepach raczej sie nie uswiadczy.
Sam sie o tym przekonalem i trzeba bylo kupowac w Intercar'sie.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 11:52
z przodu miałem większy problem niż z tyłu bo łapki mi się nie mieściły . Nie ma dostępu U mnie był normalnie dostęp do lampy, wystarczyło złapać za plastikowe zaciski i sam wkład wychodził - w sumie to wsio - dostęp do wszystkich żarówek jak się patrzy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum