Wysłany: Sob Sty 08, 2011 19:22 [R45]Jaki symbol przekażnika?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam.Mam problem z odpalaniem silnika po dłuższym postoju. Po podłączeniu pod komputer wyszło, że mam uszkodzony przekaźnik pompy paliwa. Dalej okazało się, że w skrzynce z przekaźnikami znajdującej się pod maską z prawej strony jednego brakuje, dlatego moje pytanie dotyczy symboli, które znajdują się na żółtych przekaźnikach. Najbardziej zależy mi na poznaniu symbolu przekaźnika od pompy paliwa, ale jak by ktoś podał mi wszystkie cztery symbole tych żółtych przekaźników bedę wdzięczny. U mnie każdy ma inny symbol (R6L7, R6LD, ++0324), ale wygląd mają taki sam i jeszcze może ktoś wie, czy te różne symbole oznaczają różne wartości tych przekaźników.Proszę o pomoc , bo już nie wiem czego szukać.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 19:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam kolegę z Pabianic. Podaj adres to podjadę i sprawdzimy. Kolor przekaźników podobno nie ma istotnego znaczenia jak w przypadku bezpieczników, wpływ ma faktycznie oznaczenie , mogą mieć inne styki,charakteryzują się różnym załączaniem cewki. Napisz a gg albo priv. Podjadę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum