no własnie nie jest taki sam bo w tej przepustnicy co ja ma i to co widac na zdjeciu to jest ten bolec okrągły i on prawie wogole nie wystaje a ten co ja mam w swojej starej plastikowej to TPS jest taki połokrągły i w niego wchodzi bolec wystający z przepustnicy..
spider666, masz rację, tylko zauważ że faktycznie ten trzpień po środku powinien być dłuższy, i o to się rozchodzi. Może by tam przykleić jakiś kawałek śruby/pręta z odpowiednim frezem tak żeby pasował do czujnika. Sam Czujnik bardzo lekko "chodzi" myślę ze jak byś jakimś dwuskładnikowym klejem przykleił np. poksipol to dało by radę
no własnie tak zrobiłem ze uciołem ten trzpien od starej przepustnicy i przykleiłem zobaczymy czy sie bedzie trzymało. Tylko czy ten potencjometr bedzie dobrze chodził
Potencjometr możesz sobie ustawić, musisz rozwiercić otwory w tej plastikowej obudowie i wtedy masz małą regulację, ja tak sobie regulowałem właśnie tutaj http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=20 masz jak go ustawić
Dzieki wszystkim za pomoc ale udalo mi sie rozwiązac problem brakującego potencjometru. Po małych przeróbkach nadał sie ten od plastikowej przepustnicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum