Wysłany: Nie Sty 16, 2011 23:51 [220SD] Zamiennik zawieszenia ang - EU
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
WItam.
Mam pytanie, czy przednia belka (wózek, to do czego przykreca się wachacze), z wersji angielskiej będzie pasowała do Europejskiej, niestety podczas wypadku ucierpiała i muszę kupić nową. I jeszcze przy okazji pytanko, może ktoś wie, gdzie można w województwie Pomorskim podłączyć 220Sd pod komputer, żeby wykasować błędy poduszek?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez markoswej Pon Sty 17, 2011 00:27, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 23:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zmienilem kolezanko, jeszcze zanimzdazyłaś zwrócic uwage, apropo przy wyskakujacym powiadomieniu, że temat musi zawierać znaki [ i ] znajduje się link, do regulaminu, który jest juz nieaktualny. pozdrawiam i koniec spamu
To się nie uda
R200 ma samodiagnostykę poduszek, więc jeśli pali Ci kontrolka, to coś jest sp....sute
Opisz objawy usterki, coś doradzimy
Forum też warto przeszukać, było już o tym
HEh... usterka jest taka, ze auto rozbite a poduszki i pasy wystrzelone ale decyzja zapadla, bede go robił, jeszcze się opłaca a dysponuje małym warsztatem, więc z wiekszoscia sobie poradze, ale, żeby nie było tapetowania i prostowania wymieniam całe elementy, temu pytam o tą belke no i zastanawiam się czy od poduszek musze wymienić sensor, czy może lepiej pojechać na komputer i odrazu sprawdzić wszystkie błędy...
Ok, dzieki, czyli ta czesc tematu rozwiazana, pytanie jeszcze czy to zawieszenie z anglika bedzie pasowalo bez przerobek, czy szukac tylko europejskiego, bo wyjalem i wydaje mi sie, ze listwa kierownicza nie uda sie przelozyc moja eu do angielskiej belki? ale jak ktos juz mial taki dylemat, to niech podpowie.
---------------------------------------
Problem rozwiazany, belka z anglika pasuje bez żadnych przeróbek, oczywiscie listwa kierownicy musi pozostać Europejska. Ja już to wiem, ale może komus w przyszłości pomoże.
[ Dodano: Nie Sty 23, 2011 16:52 ]
Podnosze temat, może komuś się przyda informacja, że jednak nie jest tak kolorowo i żeby przednia belka z anglika pasowała, to trzeba się nieźle namęczyć... większość otworów jest przesunięta o jakieś 5mm i brakuje też dwóch otworów na poduszke silnika, niby wszystko się da zrobić, no ale... ja się już parę godzin męcze nad przeróbką, a gdybym to wcześniej tak dokładnie pomierzył, a nie "na oko" to bym się teraz nie denerwował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum