ale gdzie? narazie nie ma ich w oficjalnej sprzedazy w Europie sa w Chinach ale ponoc i tam nie ciesza sie wielkim powodzeniem JUGOL jak dasz mi $$$ to i DACIE LOGAN se kupie
Ja widzialem 2 razy czarnego R750 na blachach WI za kazdym razem na skrzyzowaniu Zamienieckiej i Ostrobramskiej w Wawie. Tyl mi przypomina bardziej BMW 7 (W R75 bardziej mi sie podobal ). Przod zupelnie jak R75.
W sumie to powinno sie zmienic status klubu i stowarzyszenia dopisujac Roewe. Poki co nie widac reaktywacji Rovera i chyba bedziemy musieli sie przesiasc na chinszczyzne za pare lat
Bardzo mi sie podoba ta 750tka.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 22:35
Ja uważam, że auto jest ładne. Przód jest świetny choć nie wiem czemu jest ich aż dwa Tył nie bardzo mnie urzekł, ale ujdzie. No i dlaczego nie ma silników diesla??? Szkoda tylko, że dostępne na razie tylko na rynku azjatyckim.
Teraz pytanie czy dobrze sie stalo ze nie udalo im sie przejac nazwy Rover. Chcialoby sie widziec logo Rovera na nowo produkowanych limuzynach tylko nie wiadomo czy w ich wykonaniu.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 22:54
No ja osobiście wolałbym zdecydowanie logo jak i nazwę Rover, ale niestety kasa robi swoje. Chiny to tani rynek i przejęcie marki przez nich zrobiło swoje Najwyraźniej Chińczycy dali za mało by wykupić również prawa do nazwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum