Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 23:49 [r45] pojemnik na kasety
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam!!! Chciałem wymontować pojemnik na kasety magnetofonowe w konsoli srodkowej jednak pomimo usilnego " macania" i "cudowania" z lusterkiem i lampką nie moge wyczaić jak to zbedne cholerstwo sią trzyma -wdzięczny będe za jakieś wskazówki .
pozdr.
_________________ marek501
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 23:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 00:40
Oczywiscie że było ,było nawet na płyty CD - szukam tego od dłuższego czasu po tym jak zobaczyłem u jednego gościa, na tą chwilę wyczaiem tylko w miejsce zbednego pojemnika na kasety półeczkę na drobiazgi.
_________________ marek501
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:04 Re: [r45] pojemnik na kasety
marek501 napisał/a:
Witam!!! Chciałem wymontować pojemnik na kasety magnetofonowe w konsoli srodkowej jednak pomimo usilnego " macania" i "cudowania" z lusterkiem i lampką nie moge wyczaić jak to zbedne cholerstwo sią trzyma -wdzięczny będe za jakieś wskazówki .
pozdr.
pewnie trza konsole wyciagnac i jest przykrecone od srodka pewnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum