Wysłany: Pon Sty 24, 2011 23:35 [r25] wymiana drzwi kierowcy a wersja angielska
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Może pytanie jest głupie, ale ja nie znam się za bardzo na takich rzeczach, więc wolę zapytać.
Otóż po oględzinach mojego uszkodzonego samochodu blacharz uznał, ze drzwi od kierowcy nie nadają sie do prostowania i trzeba wymienić.
Poszukałam trochę na allegro i widzę, że są w większości są z wersji angielskiej.
I moje pytanie brzmi, czy drzwi takie sie nadają (bo oni mają centralny zamek w prawych drzwiach), czy wystarczy tylko do tych drzwi tylko klamkę z zamkiem wstawić z poprzednich drzwi?
Bo nie chciałabym mieć drzwi bez zamka na kluczyk.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 23:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czy wystarczy tylko do tych drzwi tylko klamkę z zamkiem wstawić z poprzednich drzwi
Tak wystarczy ale do tej klamki idzie tez wiązka kabli wiec trzeba przełożyć również i wiązkę kabli z twoich drzwi do tych z anglika. Nic strasznego kilka min roboty to jest
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum