Kurcze nie moge znalezc zadnego innego opisu tego ZSa na forum. Panowie porownywalem zderzaki 45 przed/po lifcie oraz ZS przed/po lifcie (jesli takowy byl) i doszedlem do wniosku ze 45 i ZS przed liftem mialy niemal takie same zderzaki a po lifcie juz sie roznily od siebie wiec jestem sklonny stwierdzic ze zderzak jest oryginalny. Co wiecej ZSy po lifcie tez mialy dwa rodzaje zdezakow
http://www.mgb-stuff.org.uk/zs180.htm - tutaj jest bardzo podobny zderzak do podanego przeze mnie ale troszke inny. Nie chce wam udowaniac na sile ze sie mylicie ale wg mnie ten w linku jest ok jesli jeszcze jedna osoba powie ze jest od R45 to ulegne
A co do ceny to ile wg was max mozna dac za niego? Zakladajac ze silnik dziala poprawnie, nie cieknie nigdzie, turbina jest ok, skrzynia rowniez nie szwankuje, blacha nie zarysowana i bez wykwitow, zawieszenie ok jednym slowem jesli samochod jest Igla przez duze "I"?
Ostatnio zmieniony przez balrog Pią Kwi 08, 2011 14:59, w całości zmieniany 2 razy
Ale on juz jest po oplatach pisze ze gotowy do rejestracji...
Dzwonilem do sprzedawcy i mowil ze zderzak byl zmieniany od starszej wersji ZSa a pozatym cala reszta tak jak bylo, nie ma ksiazek serwisowych, dwa klucze z pilotami. Jutro pojade go ogladnac
Mi się nie podoba szpara przy tylnych prawych drzwiach na wysokości nadkola.
Mogę się mylić ale wydaje mi sie troche za duża w stosunku do drugiej strony.
Ja bylem, ogladalem i wg mnie nie warty ceny. Auto bylo po strzale z przodu, czy lekki czy mocny dokladnie nie wiem, sprzedajacy pokazywal zdjecia na tel. i brakowalo tam przedniego zderzaka, prawe przednie swiatlo bylo oberwane, maska byla troszke podgieta (odratowano ja), chlodnica byla wsadzona do bagaznika, brakuje kawalek instalacji klimatyzacji (poprostu nie ma kawalka rurki aluminiowej) i sprzedawca gwarantowal ze do sprzedazy naprawi klimatyzacje. Sprawdzajac maske testerem nie chcial sie on na 1/4 maski w ogole przykleic (warstwa szpachli?). Jak kolega magneto zauwazyl ta szpara z tylu daje do myslenia, ale drzwi mogly tylko opasc i zostac dopasowane na szybko bo tester na nadkolu i na drzwiach sie dobrze kleil. Zdezak oryginalny zostal zastapiony innym z wersji przed liftem i bardzo brzydko dopasowany do swiatel po lifcie. Wg mnie nie wart zachodu, gdyby sprzedawca chcial chcial go sprzedac za 15tys mozna by sie zastanowic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum