Wysłany: Wto Lip 20, 2010 21:04 Polska Policja Rules :)
Zapomniałem to wcześniej wrzucić Dostałem papierek z Policji, po tym jak zgłosiłem urwanie lusterka po pewnej niedzielnej nocy
Bez komentarza ... hihihihihihihihih
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 21:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy ja wiem czy to takie śmieszne. To tak samo jakbyś Ty miał napisać coś z branży policyjnej i będąc laikiem byś pisał o czymś nie mając o tym zielonego pojęcia posiłkując się na jakiś danych. Mógł się po prostu pomylić i nie musi świadczyć o tym że jest jednym z idiotów wymienianych w kawałach i anegdotach o policjantach.
Czy ja wiem czy to takie śmieszne. To tak samo jakbyś Ty miał napisać coś z branży policyjnej i będąc laikiem byś pisał o czymś nie mając o tym zielonego pojęcia posiłkując się na jakiś danych. Mógł się po prostu pomylić i nie musi świadczyć o tym że jest jednym z idiotów wymienianych w kawałach i anegdotach o policjantach.
Wiesz trzy razy tłumaczyłem jak to napisać i widziałem moje zeznania...
A poza tym, nigdzie nie napisałem, że są idiotami. Chodzi mi tylko o to, że ludzie nie rozpoznają takich samochodów....
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 15:20
No jakby nie patrzeć to aż takiego rozróżniania samochodów od nich się nie oczekuje Gość może pierwszy raz albo bardzo rzadko ma do czynienia z naszą marką, więc zwykła literówa
To jest błąd ludzki wynikający z egzotyki marki
Ja na przykład mam wpisane przez mój urząd komunikacyjny, który poniekąd wzorował się na Briefie z Belgii cyt. "Rover ZT TOURER". Nie byłoby w tym nic specjalnego, gdyby to nie był sedan jednakowoż
W Sejnach, w urzędzie komunikacji to dopiero muszą stres widząc taką egzotykę.
Violla ma wpisane Rover TF. Ale panowie tak się stresowali, że:
a. wpisali, że Violla jest drugim właścicielem w kraju, a jest pierwszym
b. wpisali przegląd do dowodu - ważny do 16.06.2010 - z datą 11.08.2003. Nic w tym złego, ale głupio wygląda przegląd zrobiony przed wyprodukowaniem auta
Punkt a. został przez nich poprawiony. Tzn przekreślono pierwszy wpis i napisano: "winno być ...."
Tyle u nas z kwiatków
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum