Mam do was pytanie odnośnie tych małych znaczków Rover-ka które znajdują się nad tylnimi kołami w pobliżu tylnej klapy w Rover-ku 200 (łezka) (jakoś ciężko opisać to miejsce). Czy są one klejone czy mocowane w inny sposób Chodzi mi o to czy po zdjęciu widać jakiś ślad (poza innym odcieniem lakieru )
Mam zamiar je zdjąć ponieważ gdy kupowałem autko znaczek z jednej strony był poczęści urwany (brak tej gumowej kolorowej części , pozostał sam chrom)
brt: Opisuj trochę precyzyjniej problem w temacie posta
Ostatnio zmieniony przez Brt Wto Kwi 10, 2007 08:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 07:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam zamiar je zdjąć ponieważ gdy kupowałem autko znaczek z jednej strony był poczęści urwany (brak tej gumowej kolorowej części , pozostał sam chrom)
Moim zdaniem lepiej dokupić i przykleić, po pierwsze lepiej wygląda, po drugie unikniesz potencjalnych pytań, co się stało w błotniki, że nie ma znaczków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum