Wysłany: Pon Sty 31, 2011 04:54 Jak zakochałem się w BMW.
Wracając w sobotę z pracy, w lekkiej mgle dojechałem do zadku pewnego autka, im byłem bliżej niego, tym bardziej nurtowało mnie pytanie: Co to jest?? A było to to:
Szczerze mowiac to coraz czesciej mam tak, ze jak producent robi kolejna generacje danego modelu to mniej mi sie ona podoba od starszej.Nie lubie samochodow naszpicowanych elektryka, z wbudowana fabrycznie nawigacja, z systemem parkowania itp
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ostatnio zmieniony przez Pawkaz Pon Sty 31, 2011 09:05, w całości zmieniany 2 razy
mnie się nowe bmki w ogóle nie widzą, a fe... dużo bardziej podobają mi się autka z lat 90'tych
Ostatnio zmieniony przez slax Pon Sty 31, 2011 11:35, w całości zmieniany 1 raz
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 11:35
mnie osobiscie moja 75 irytuje:P wole mazda mx3 93 rok:D wiem do czego kazdy kabelek, polowe rzeczy mozna wywalić i nawet nie zajęknie się a tutaj... czepisz sie najmniejszej pierdoly to nie odpali za kare:P
Czy się podoba/nie podoba - z innej beczki trochę - na forum v40 koleś pisał o m5 swojego znajomego - fura za pół miliona, padł wirnik w pompie paliwa - łopatki z plastiku się popsuły po 100000KM nosz WTF? mam 205kkm i bóg wie ile w pamięci a mój samochód kosztował ułamek tej kwoty (jeszcze raz: PÓŁ MILONA ) a jestem pewien że takiego badziewia mi nie wstawili jak tam Myślę że większość z was może być bardziej pewna swoich nie najmłodszych już roverów/MG niż właściciele nowych be em wu. Świat (motoryzacji) schodzi na psy .
Myślę że większość z was może być bardziej pewna swoich nie najmłodszych już roverów/MG niż właściciele nowych be em wu. Świat (motoryzacji) schodzi na psy
Napisał, se człek , że mu się dupa BMW 6 spodobała, a oni od razu, że to, że tamto. Po pierwsze takie cudo jest poza moim i większości z nas zasięgiem. A po drugie Ci co je kupują mają w dupie, że po 5-7 latach zacznie się sypać- kupują znów nowe
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 14:57
akurat właśnie 6 jakoś szybko się zapełniło używanych z niemczurni, łatwiej o nią jak o nowa porządną 7:D
Hvil a gdzie u Ciebie jeździ tyle 6stek? Co by nie mówić jest na czym oko zawiesić...i nie jest to "jakieś" BMW tylko seria 6.
No nie no u siebie tez już kilka sztuk widziałem, w odróżnieniu od np MG ZS, którego tylko jedna sztuka się po okolicy buja .
A co do serii 6, to dla mnie skończyła się ona razem z latami '90 . Pierwsze szóstki były po prostu przepiękne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum