Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Koledzy mam pytanie siadły mi czujniki lewy przód i prawy tył oryginlane są dość drogie 165zł wzwyż a od BMW są poniżej 100zł sprawdzał ktoś czy podejdą???
http://moto.allegro.pl/cz...1401461925.html
sprawdź dokładnie na allegro , są po 89 u Tomiego.
na e-bay-u znajdziesz już po 15 Ł.'
Jeśli chodzi o czujniki od BMW to były już tematy że trzeba coś przelutować... poszukaj a znajdziesz temat z opisem
Co do słowa Oryginalne się nie wypowiadam, bo wszystkie te czujniki to raczej chińszczyzna ( sam mam, używam od 1,5 roku i nie ma problemu). Czujnik HELLA to ok 400zł
Ja kupilem nowy czujnik "no name" z ebay-a od sprzedawcy z UK "airflowmeter" mial nick na prawy przód, śmigam już rok na tym, zaplacilem z wysyłką chyba 140 zyli. Zero problemów, paczka przyszla po 10 dniach.
No to pięknie ceny poszły w dół przez rok. Jak ja potrzebowałem to najtansze były po 350 zł
Oby pozostałe ceny części poszły tak pięknie w dół, czego życze sobie i innym Roverkowiczom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum