Wysłany: Nie Mar 13, 2011 18:44 [R214si]Nietypowy problem z centralnym
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Witam
Mam nietypowy problem z centralnym a mianowicie od jakiegoś czasu nie dziala mi zamykanie wszystkich drzwi centralnym zamkiem zarówno z kluczyka jak i pilota otwieranie natomiast dziala prawidłowo(wszystkie drzwi sie otwierają ), immo i alarm działa bo wciśnieciu zamykania na pilocie lub zamknięiu drzwi kierowcy kluczykiem.
Jest to o tyle denerwujące że za każdym razem musze zamykać auto rygielkami w drzwiach i kluczykiem (drzwi kierowcy i bagaznik)
Prosze o pomoc pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 18:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam podobny problem tyle ze w mg zr niestety sam jeszcze nie znalazłem przyczyny ale zauważyłem, że jak odepnę akum i podepnę go to jednorazowo działa mi zamykanie z pilota więc wydaję mi się ze mogę wykluczyć problemy z przewodami
to pozostaje sprawdzić, czy siłownik dostaje napięcie. Jeśli dostaje, to wina siłownika, jeśli nie dostaje, to może być coś w kostce przy centralce, albo sama centralka
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
a gdzie moge dostać nową centralke? szukałem na allegro i niestety nie znalazłem a jeszcze jedno czy zamykając z kluczyka bagażnik też centralny we wszystkich drzwiach powinien zadziałać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum