To przynajmniej sobie aut nie upaćkamy pośniegową chlapą
Póki co ja się pisze - w ten i następny weekend mam zajęcia w szkole więc odpadają ale 06.02 póki co mam wolne
_________________ Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
To przynajmniej sobie aut nie upaćkamy pośniegową chlapą
Póki co ja się pisze - w ten i następny weekend mam zajęcia w szkole więc odpadają ale 06.02 póki co mam wolne
tym razem postaram sie byc punktualnie:D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ten spot dokładnie na BP czy gdzieś na parkingu w Krokusie ? I jaka jest w końcu godzina spotu ? Bo wcześniejszym autem jeździłem na spoty no to i Roverem by pasowało by się jechać spotkać z ludźmi
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 19:24
witam,
czy ktoś by mnie wspomógł i wziąłby na spota miernik, żeby sprawdzić pobór prądu na postoju? bo coś mi prawdopodobnie kradnie prąd...( mam nadzieję, że dodaję na spota; dzisiaj go odpaliłem na kable i zdjąłem na noc klemę, do niedzieli powinien wytrzymać)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum