Wysłany: Nie Lut 06, 2011 15:08 [200 1,4 3dr 97r] gdzie kupić reperatutrki ??
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Wiecie może gdzie można kupić reperaturke tylnego błotnika do R200 3dr 97?
Patrzyłem na w necie i są tylko reperaturki progów albo błotników ale do kanciaków
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 15:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chyba nie ma reperaturek błotników do 200 96-99. Szukałem jakiś rok temu i nie znalazłem, może to i lepiej bo zrobiłem to po kosztach, po prostu odratowałem swój błotnik, zeszlifowałem go na glanc potem pociągnąłem Forchem 2 razy, następnie lakiernik jeszcze to jakimś specyfikiem antykorozyjnym zabezpieczył, podkład i lakier, polakierował element do tego ranciku nad którym jest boczne minilogo i wygląda to bardzo dobrze, ale co najważniejsze rudą zabiliśmy... minął już chyba ponad rok i, odpukać, jeszcze się ta wątpliwa przyjaciółka nie pokazała Chyba że spasujesz tę reperaturkę od 400 tudzież Hondy Civic, ale nie orientowałem się czy to w ogóle możliwe. W każdym bądź razie do w/w modeli reperatury bez problemu dostaniesz na v10 - części samochodowe, jak Ci bardzo zależy to przedzwoń do nich, może sprowadzą do 200-tki - jeśli takowe w ogóle istnieją...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum