Wysłany: Czw Lut 10, 2011 18:27 [R75] Problem z kontrolkami
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam wszystkich!jestem nowym posiadaczem rovera75!i mam problem z kontrolkami od swiatel i migaczy!!wszystko dziala ale nie jest sygnalizowane na desce rozdzielczejdodam ze pozostale dzialaja np.otwarte drzwi,reczny ,kontrola trakcji.moze ktos mi doradzic jakie moga byc tego przyczyny!!prosze o nie wstawianie linkow odsylajacych do innych artykolow jestem laikiem dodam ze jest to moje pierwsze auto!!pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 22:38, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 18:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 19:13
Sprawdź czy w kostce za zegarami masz podłączone wszystkie piny (nie wiem dokładnie które odpowiadają za migacze). Jeżeli chodzi o same światła to jako takiej kontrolki nie ma, jedynie od drogowych i przeciwmgielnych są. Ewentualnie zrób test zegarów i zobaczysz czy nie masz przepalonych lampek.
prosze o nie wstawianie linkow odsylajacych do innych artykolow
Ale mnie ubawiłeś tym tekstem Co w tym złego że dostaniesz pod nos link z potencjalnym rozwiązaniem Twojego problemu? Kliknięcie sprawia Ci tyle trudności?
A Pieta, nie posłuchał Cię i wstawił link.Ale nie musisz w niego klikać,może ktoś skopiuje zawartość tego co znajduje się pod tym linkiem i wklei Ci tutaj.
_________________ "jedyna"po reinkarnacji
Ostatnio zmieniony przez MiReK Czw Lut 10, 2011 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 22:15 [rover75]prblem z kontrolkami
to po co zaczyna !napisalem ze jestem laikiem jak nie zna tego slowa to niech sprawdzi sobie w slowniku!!!poprosilem o wypisanie jakie moga byc tego przyczyny i tyle a nie o nabijanie sie ze mnie!!pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony przez lysy0903 Czw Lut 10, 2011 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum