Te chromowane listwy są na takich zatrzaskach.Musisz postarać się aby zatrzask od listwy wyskoczył w którymś miejscu ze zderzaka.Pózniej stopniowo wyjmować listwe.Najlepiej podważ listwe płaskim śrubokrętem.
a jakiej miałeś firmy ten spray ? i czy na to psikłeś pużniej lakier bezbarwny? Piszą niby na forum ze lepsza jest folia bo niby farba schodzi dlatego nie wiem czym to zrobić .
a jakiej miałeś firmy ten spray ? i czy na to psikłeś pużniej lakier bezbarwny? Piszą niby na forum ze lepsza jest folia bo niby farba schodzi dlatego nie wiem czym to zrobić .
Prawda kolego, niech troche czasu minie zanim kolega napisze że spreyami super wyszło bo na początku jest zawsze dobrze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mam zamiar zrobić podkładem i na to sprey a później lakier bezbarwny. Ostatnio robiłem na przednim błotniku wyprawke przy progu bo miałem troche rdzy. Zacząłem to szlifować aż zrobiła sie dziura. odtłuśćiłem zaszpachlowalem dwa razy. Prysłem podkładem dwa razy nastepnie kolor też dwa trzy razy i na to lakier bezbarwny. Wyszlo super lakier trzyma chociaż miałem wielkie obawy bo robiłem coś takiego pierwszy raz. Troszke tylko przestudiowałem krok po kroku co należy zrobić. Niedawno wymieniałem całe progi bo były tak sypiące ze masakra wszystko mnie wyszło 2200 zł dlatego postanowilem małe rzeczy samemu robić i jak sam sie przekonałem że nie ma w tym zadnej filozofi tylko trzeba sie trzymac wedlug jakiś tam zasad.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum