Wysłany: Sro Lut 09, 2011 20:33 [R420] Wskaźnik poziomu paliwa
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam
jak nisko może zejść wskazówka od poziomu paliwa, czy schodzi poniżej tej dolnej kreski czy nie?
Wydaje mi się że nie działa mi kontrolka od rezerwy a nie chcę aby roverek stanął mi gdzieś w polu z powodu braku paliwa
Dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 20:57
To nie eksperymentuj, bo diesel nie lubi wyjeżdżania paliwa do końca... a zasysanie szlamu z dna, też niczemu dobremu nie służy.
To nie eksperymentuj, bo diesel nie lubi wyjeżdżania paliwa do końca... a zasysanie szlamu z dna, też niczemu dobremu nie służy.
nie mam zamiaru eksperymentować , chciałem sprawdzić czy działa mi kontrolka rezerwy bo nigdy nie widziałem jak świeci i wskazówka już prawie wchodzi na ostatnią kreskę a ona nie świeci to chyba nie działa
tak ponizej tej też oczy wywalilem jak kameleon, nawet żonie pokazałem ale ona tylko ramionami wstrzachneła i nic, ojciec mówił, że tak może być więc się nie martwiłem
ten temat był poruszany w innym wątku i tak wspólnymi siłami doszliśmy do wniosku, że w granicach 8 ( przynajmniej w R45), więc myśle ze u ciebie jest podobnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum