Otóż parę dni temu zrodził się w mojej głowie pomysł, żeby zrobić białe tarcze nawiewów.
Rozkręciłem konsole centralną, wyjąłem oryginalne czarne tarcze i chciałem zeskrobać pomarańczowy kolor. Niestety jest to niemożliwe
Razem z Markzo zrobiliśmy projekt i teraz szukam drukarni/agencji reklamowej, która zrobi coś takiego. Już mam jedną namierzoną z polecenia.
Wyglądałoby to mniej więcej tak:
http://cgi.ebay.co.uk/Rov...=item4aa49f1809
Nawet się tym w swoim czasie interesowałem, ale podobno to jest straszliwie dupnej jakości, wydrukowane na papierze fotograficznym.
Ja chcę wydrukować porządnie na folii i zrobić tak, aby prześwitywało światło tylko przez znaczki
Kto byłby chętny na coś takiego?
kharry, ja mam od ZR
Ewentualnie jakby ktoś chciał to mogę zrobić czarne, tylko już będą bez pomarańczowego kolorku i można będzie śmiało oświetlenie zmieniać całe w kabinie
Ciekawy pomysł
Ja też bym się pisał. Tylko jakoś sobie nie mogę wyobrazić czarnych zegarów z tym białymi tarczami od nawiewu Nie wiem czy to będzie się za bardzo rzucać w oczy.
Desperado tylko musiałby dla nas zrobić inne, żeby nie były w milach i kilometrach, tylko w samych kilometrach ale można napisać, może w kilka osób się uda
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Desperado tylko musiałby dla nas zrobić inne, żeby nie były w milach i kilometrach, tylko w samych kilometrach ale można napisać, może w kilka osób się uda
Kto pyta nie błądzi. Podpuść gościa że w UE znajdzie więcej klientów na te w kilometrach, jak zobaczy w tym dobry bisness to być moze .......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum